Компанія Органік-Д була заснована в 2017 році.

Головною метою підприємство  поставило вирощування якісних овочей для людей, як для себе. Як то кажуть, ми – те, що ми їмо. Тому їсти нам хочеться тільки здорові овочі!

Агрономи Органік-Д створили унікальну технологію вирощування овочів, завдяки якій можна поєднувати використання органічного та мінерального типів добрив. Органік-Д отримує органічне добриво Ефлюент з відходів свинокомплексу методом анаеробного збродження.

Як це працює? Розглянемо на прикладі буряка.

Буряк Органік-Д завдяки органічному вдобренню отримує всі елементи мінерального живлення. Внесення добрива Еффлюент протягом двох років здатне на 60% задовольнити потребу буряка з урахуванням ґрунтово-кліматичних умов і фізіології культури!

Столовий буряк споживає елементи живлення протягом вегетації не рівномірно. У початковий період росту – відносно невелику кількість азоту, фосфору та калію. Для стрімкого розвитку рослин на ранніх фазах росту буряк повинен бути забезпечен в достатній кількості доступним фосфором. Під час активного росту листя коренеплода значно збільшується  споживання рослиною азота. Добриво Ефлюент якраз і сприяє засвоюваності мінерального підживлення, насичує грунт киснем і підсилює поглинання культурою поживних речовин.

Разом із застосуванням систем крапельного зрошення компанії Органік-Д, а також постійним лабораторним супроводом, технологія вирощування буряку вже дала відчутні позитивні результати. В тому числі, це підвищення вмісту цукру в коренеплоді і збільшення розміру кореня буряка.

Агроферма Органік-Д вирощує буряки двох сортів.

Буряк Кардинал від Органік-Д – це средньопізній солодкий сорт з однорідним коренеплодом. Кільця на коренеплоді відсутні. Діаметр плоду буряка сягає 10-12 см, а вміст цукру до 15%.

Буряк Кестрел від Органік-Д –  також средньопізній солодкий сорт без кілець. Колір коренеплоду – насичений бардовий. Діаметр плоду буряка сягає 12 см, вміст цукру до 16%.

Буряк Органік-Д чекає своїх покупців 10 місяців на рік.

Ідеальні умови зберігання в нашому холодильному складі ви можете оцінити за адресою:

вул. Жовтнева 118, смт. Сутиски, Вінницька обл.

Автор матеріалу: Юлія Чернік