Компанія Органік-Д була заснована в 2017 році.
Головною метою підприємство поставило вирощування якісних овочей для людей, як для себе. Як то кажуть, ми – те, що ми їмо. Тому їсти нам хочеться тільки здорові овочі!
Агрономи Органік-Д створили унікальну технологію вирощування овочів, завдяки якій можна поєднувати використання органічного та мінерального типів добрив. Органік-Д отримує органічне добриво Ефлюент з відходів свинокомплексу методом анаеробного збродження.
Як це працює? Розглянемо на прикладі буряка.
Буряк Органік-Д завдяки органічному вдобренню отримує всі елементи мінерального живлення. Внесення добрива Еффлюент протягом двох років здатне на 60% задовольнити потребу буряка з урахуванням ґрунтово-кліматичних умов і фізіології культури!
Столовий буряк споживає елементи живлення протягом вегетації не рівномірно. У початковий період росту – відносно невелику кількість азоту, фосфору та калію. Для стрімкого розвитку рослин на ранніх фазах росту буряк повинен бути забезпечен в достатній кількості доступним фосфором. Під час активного росту листя коренеплода значно збільшується споживання рослиною азота. Добриво Ефлюент якраз і сприяє засвоюваності мінерального підживлення, насичує грунт киснем і підсилює поглинання культурою поживних речовин.
Разом із застосуванням систем крапельного зрошення компанії Органік-Д, а також постійним лабораторним супроводом, технологія вирощування буряку вже дала відчутні позитивні результати. В тому числі, це підвищення вмісту цукру в коренеплоді і збільшення розміру кореня буряка.
Агроферма Органік-Д вирощує буряки двох сортів.
Буряк Кардинал від Органік-Д – це средньопізній солодкий сорт з однорідним коренеплодом. Кільця на коренеплоді відсутні. Діаметр плоду буряка сягає 10-12 см, а вміст цукру до 15%.
Буряк Кестрел від Органік-Д – також средньопізній солодкий сорт без кілець. Колір коренеплоду – насичений бардовий. Діаметр плоду буряка сягає 12 см, вміст цукру до 16%.
Буряк Органік-Д чекає своїх покупців 10 місяців на рік.
Ідеальні умови зберігання в нашому холодильному складі ви можете оцінити за адресою:
Автор матеріалу: Юлія Чернік