Ми – те, що ми їмо.

Відомо, що існує тісний взаємозв’язок між самопочуттям людини і тим, що вона споживає. Особливості харчування впливають  на настрій, рухливість, самопочуття  та працездатність людини. Так чи інакше, надлишок деяких продуктів як то цукор, сіль, кава, копчене та їжа типу фаст фуд призводять до втоми та млявості організму, порушення функцій окремих органів, алергійних симптомів та навіть  неприємної  залежності від самих продуктів.

Ми в  Органік-Д стверджуємо, що винайшли свій секрет гарного настрою. І назвали його овочева терапія.

«Час від часу, – розповідає директор підприємства Вадим Кричковський, – мої підлеглі отримують так званий  овочевий пайок. Періодичність його видачі та складові залежать від сезону. Спочатку це кукурудза, потім буряк і  цибуля, перець і томати. Колеги кажуть, що  з такими пакунками приходиш додому не втомлений і у доброму гуморі».

Можливо, серотонін з овочів не випаровується, як із шоколаду, але яскраві емоції кольорове розмаїття забезпечує.

Люди повертаються до свого коріння і зараз намагаються переходити на більш раціональну їжу та розумні принципи споживання. Тому «коріння» Органік-Д   затребувані як ніколи. Тож напередодні посівної прибуваємо у доброму гуморі аби наші овочі смакували людям ще більше.

Автор матеріалу: Юлія Чернік