Вкрай ефективно підприємство практикує  кулінарні звички. Мистецтво тут – не молекулярна кухня, а втілення історії подільських смаків у буденних стравах.

«Щотижня в Органіку ми готуємо щось новеньке, – коментує директор агрофірми Вадим Кричковський. – Така традиція, можна сказати, склалася на початку роботи, коли ми ще тільки будували кухню для співробітників.  Їдальню до душі не знайшли, містечко маленьке (смт. Сутиски, населення 7 тис мешканців). Тому іноді в нас свій бенкет на всю губу. Улюблені страви у казані чи сковороді, як то шакшука – яєчня з овочами – , тушені ребра з власно вирощеними цибулею, перцем, томатами, жарена картопля по-селянськи – не дуже корисно, але ж зі свого городу. Ну і зазвичай королівська страва – борщ Органік-Д!»

Співробітниками фірми доведено, що не обов’язково їсти закордонні авокадо чи ананаси. Щоб бути бадьорими та енергійними,  регулярно п’ють морквяний сок. Але помірно, аби не пожовтіти. І на лікарняний «не ходять».

Автор матеріалу: Юлія Чернік