Раді ділитися добрими новинами! Майбутній врожай тільки приймається у ґрунт, а ми ще реалізуємо соковиту моркву минулого року, яка бездоганно зберігається на холодильному складі Органік-Д.

Для зручного пакування наразі агрофірмою придбано лінію PRO-VEGA для калібровки та допродажної підготовки овочів. Призначена для обережного калібрування круглих і продовгуватих коренеплодів роликова машина знаного бренду вже стала у нагоді. Збільшення продуктивності праці у порівнянні із повністю ручним пакуванням зростає в середньому в 12 разів.

Виготовлена у варіанті калібровки на 4 сорти конструкція PRO-VEGA дозволяє дбайливо фасувати продукт великим обсягом: картопля та цибуля до 6 тонн на годину, морква до 3 тонн на годину.

Робочим елементом є обертові вали з можливістю регулювання відстані, в яку потрапляє сировина певного розміру.  Відсортовані овочі «переїжджають» на транспортери, які переміщують продукт в контейнери або до наступного елементу лінії. Органік-Д, наприклад, наступним кроком планує доукомплектацію машини обладнанням мийки та поліровки.

А якщо говорити стисло – до наступного сезону готові!

 

 

Автор тексту: Юлія Чернік